gyermek

0becbc20698030e48621ccdd6d77517e Jrjakrbeknyvtrunkat

Köszöntünk Téged!

Kedves Ifjú Olvasó!
 
Üdvözlünk Gyermekkönyvtárunkban, ahol a könyvek varázslatos világába hívunk benneteket! Minden könyv egy új kaland és sok új ismeret hordozója. Elgondolkodtatnak és szórakoztatnak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Polcainkon megtalálhatod az életkorodnak és érdeklődésednek megfelelő könyveket.
 
Ha még óvodás, vagy kisiskolás vagy, akkor kedvedre válogathatsz a képeskönyvek, mesekönyvek és gyermekverses kötetek között. Ha már a „nagyobbak" közé tartozol, akkor számtalan ifjúsági és kalandregényt, valamint a kötelező irodalom köteteit kínáljuk számodra.
 
Az ismeretterjesztő műveket témakörönként csoportosítva találod meg a polcokon, gazdag kézikönyv állományunk pedig a tanulást segíti.
 
Szabadidődben játszhatsz társasjátékokkal, számítógépes játékokkal, használhatod az internetet is. Részt vehetsz különböző meghirdetett programjainkon (játszóházak, pályázatok, vetélkedők).
 
SZOMBAT A KÖNYVTÁRBAN! Nincs suli, nincs ovi, de van könyvtár! Gyertek, kapcsolódjatok ki, játsszatok velünk, nálunk!
 
 
Kedves Apukák, Anyukák!
 
„Aki odáig jutott, hogy könyvet nézeget, az már olvas is." /Móra Ferenc/
A gyerekeket egészen kicsi kortól el lehet hozni, és be lehet íratni Gyermekkönyvtárunkba. Az apróságok jól érzik itt magukat. Korán megszeretik a könyveket, megszokják a könyvtárba járást. Gyermekkönyvtárunkban a mesekönyvek és képeskönyvek mellett, sok olyan könyv is található, melyek segítséget nyújtanak az iskolára, óvodára való felkészítésben, vagy a családi élet nevelési és lelki problémáinak megoldásában. Bátran forduljon hozzánk, ha ilyen jellegű könyvekre van szüksége! A Gyermekkönyvtár sokféle szervezett programjával igyekszik minden korosztály igényeit kielégíteni.

Szeretnénk felhívni figyelmüket Családi játszóházainkra, amelyeken a gyerekek szüleikkel, nagyszüleikkel együtt vehetnek részt, és lesznek részesei a közös tárgyalkotó tevékenységnek.

A mese és a mesélés fontosságát kívánjuk hangsúlyozni a minden hónap első keddi napján megtartandó Családi mesedélutánunkkal. Ilyenkor egy-egy mesét ismerhetnek meg a kicsik, melynek nemcsak hallgatói, hanem szereplői is lehetnek. A programot az óvodás és kisiskolás korosztály számára ajánljuk.

Babusgató és Lelki fitnesz programunkat a legkisebbeknek, azaz a 0-3 éves korosztálynak és szüleiknek ajánljuk.
Végül, hogy a nyár se teljen könyvtári program nélkül, figyelmükbe ajánljuk alsó tagozatosoknak a Olvasótábort és a felső tagozatosoknak az ÉlményBirodalom önismereti tábort.
 
 
Kedves Óvó nénik, és Tanító nénik!
 
Örömmel fogadunk óvodai és iskolai csoportokat. Szívesen tartunk könyvtárbemutató és könyvtárhasználati, valamint különböző tematikus és játszóházi foglalkozásokat, óvodásoknak mesefoglalkozást, és óriás társasjátékunkkal izgalmas meseországi kalandozásra invitáljuk a gyerekeket.
 
Előzetes egyeztetés alapján foglalkozásaink témája az igényekhez alkalmazkodik. Igyekszünk a gyerekeket szórakoztatva, de hasznosan tevékenykedtetni a foglalkozások ideje alatt.
 
Mindenkit szeretettel várunk Gyermekkönyvtárunkba!
 
vk10
faec
 
youtube logo
 
insta
 
tujv UJ logo central feher