tmkk

Rendezvény bejelentés

Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november hónapban tárgyalja Tiszaújváros 2020. évi előzetes rendezvénytervét.

A www.tiszaujvaros.hu weboldalon megjelenő online TISZAÚJVÁROSI RENDEZVÉNYNAPTÁR-ban minden bejelentett rendezvény helyet kap, a turisztikai szempontból kiemelt rendezvényekről pedig nyomtatott kiadvány készül TISZAÚJVÁROSI PROGRAMAJÁNLÓ címmel.

Kérjük a városi intézményeket, egyesületeket, civil szervezeteket, egyházakat, magánszemélyeket, amennyiben Tiszaújvárosban közérdeklődésre számító rendezvényt szerveznek, illetve a 2020. évi városi rendezvénynaptárban meg kívánnak jelenni, juttassák el az erre a célra készített RENDEZVÉNY BEJELENTŐ LAP-ot a koordinációt végző Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár postacímére: 3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 2., vagy e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A bejelentő lap személyesen átvehető a Derkovits Művelődési Központban, vagy letölthető a http://www.tmkk.tiszaujvaros.hu honlapról.

Határidő: 2019. október 18. (péntek)

Az esetlegesen felmerülő kérdésekben felvilágosítást nyújt Lukács Dóra a művelődési központ munkatársa a 49/542-004-es telefonszámon.

 

tujv UJ logo central feher
Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár
3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 2. 
Tel./fax: 49/542-004
derkovits@tujvaros.hu