Rendezvény bejelentés

 

Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november hónapban tárgyalja Tiszaújváros 2024. évi előzetes rendezvénytervét.

www.tiszaujvaros.hu weboldalon megjelenő online TISZAÚJVÁROSI RENDEZVÉNYNAPTÁR-ban minden bejelentett rendezvény helyet kap, a turisztikai szempontból kiemelt rendezvényekről pedig nyomtatott kiadvány készül TISZAÚJVÁROSI PROGRAMAJÁNLÓ címmel.

Kérjük a városi intézményeket, egyesületeket, civil szervezeteket, egyházakat, magánszemélyeket, amennyiben Tiszaújvárosban közérdeklődésre számító rendezvényt szerveznek, illetve a 2024. évi városi rendezvénynaptárban meg kívánnak jelenni, juttassák el az erre a célra készített RENDEZVÉNY BEJELENTŐ LAP-ot a koordinációt végző Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár postacímére: 3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 2., vagy e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A bejelentő lap személyesen átvehető a Derkovits Művelődési Központban, vagy letölthető a http://www.tmkk.tiszaujvaros.hu honlapról.

Határidő: 2023. október 2. (hétfő)

Az esetlegesen felmerülő kérdésekben felvilágosítást nyújt Tóth Tímea a művelődési központ munkatársa a 49/548-275-es telefonszámon.

Bejelentő lap letöltése (PDF dokumentum)
Kitöltési útmutató (PDF dokumentum)

Tiszaújváros - Érezd magad otthon logó

Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 2. 
Tel./fax: 49/542-004, 49/548-275
 

(C) 2023 | TISZAÚJVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR | Készítette: TPMH